Salg af din liebhaverbolig?

Liebhaverbolig i Danmark:

Lilienhoff.dk - Liebhaverboliger i Danmark Uafhængigt og statsautoriseret ejendomsmæglerfirma med speciale i velbeliggende og attraktive boliger.

Pernille Sams - boligkøb, boligsalg, liebhaverboliger ...Ejendomsmæglere tilbyder boligkøb og boligsalg af liebhaverboliger og ejendomme såsom landejendomme, landbrug og skovejendomme.

Lidt om sprog - kort sprogundervisning

Sprog er i mine øjne meget spændende, men også lidt svært. Jeg taler Dansk, Engelsk og bulgarsk (på begynder nivaeu) - men tysk og spansk etc. har aldrig rigtig sagt mig noget. Men det er da godt at der er så mange tilbud om sprogundervisning i dagens danmark. Lad os se lidt på hvad wikipedia skriver om sprog generelt:

Et sprog kan beskrives som et system til at udtrykke betydning. Et sprog har mere eller mindre fastlagte bestanddele og regler, som bestemmer hvordan en betydning kan udtrykkes.

Denne, som enhver anden definition af begrebet sprog, vil formodentlig være at anfægte set fra mindst ét perspektiv. Alene det faktum at sproget skal bruges til at definere sig selv, understreger sværhedsgraden af denne opgave.

Der findes 6000-7000 sprog i verden. Dansk er blandt de 100 største, målt i antal modersmålstalende sprogbrugere.

I daglig tale bruger vi begrebet sprog på mange måder:

Talesprog
Skriftsprog
Tegnsprog
Kropssprog
Programmeringssprog
Fagsprog
og endvidere:

Slang
Videnskabeligt sprog
Formelt sprog
Sort snak
Tungetale

Det er spændende læsning for de fleste. Mangler du selv sprogundervisning eller sprogkurser vil jeg ønsker dig god fornøjelse med at finde et passende et. (Jeg kan dog anbefale ypsilon fra Århus/Herning)