Salg af din liebhaverbolig?

Liebhaverbolig i Danmark:

Lilienhoff.dk - Liebhaverboliger i Danmark Uafhængigt og statsautoriseret ejendomsmæglerfirma med speciale i velbeliggende og attraktive boliger.

Pernille Sams - boligkøb, boligsalg, liebhaverboliger ...Ejendomsmæglere tilbyder boligkøb og boligsalg af liebhaverboliger og ejendomme såsom landejendomme, landbrug og skovejendomme.

Hushandlen er gået lidt i stå

Som mange har erfaret er det danske boligmarked gået lidt i stå. Det har jo også været gloende varmt på det marked i mange år og folk har tjent styrtende på de høje priser. Men nu er det som om det er gået lidt ned af bakke, og det er lidt svært at få solgt sit hus så hurtigt som før. Men så kunne søgemaskineoptimering måske hjælpe dem der havde et lækkert liebhaverhus til salg. Der er jo noget sund fornuft i markedsføring på internettet. Spørgsmålet er jo om et sådan stort hus har nogle lækre hvidevarer med også - det spiller en stor rolle overfor prisen - om der er en lækker vaskemaskine med indbygget computer eksempelvis. Eller måske nogle flotte møbler med de flotteste møbelstoffer. Har jeg forresten nævnt at jeg interesserer mig meget for coaching?